Een hele dag voetballen inclusief lunch en shirt voor slechts €30,-

Coop Voetbal & Fundag

De Coop Voetbal & Fundag is een ‘losse’ voetbaldag zoals je die normaal gesproken in een driedaagse van ons gewend bent. Een compleet verzorgde Voetbaldag van 09.00 – 15.00 uur met techniektrainingen, voetbalonderdelen, een uitgebreide lunch en een shirt! Alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom om de hele dag te voetballen voor slechts €30,- per dag! De Coop Voetbal & Fundag wordt tweemaal georganiseerd in de zomervakantie op maandag 27 juli en vrijdag 7 augustus. 

Leerzame techniektrainingen met veel 1-tegen-1 vormen, afwerkoefeningen en partijspelen. En uitdagende voetbalonderdelen als voetgolf, gaten schieten, kickbal, Smartgoals en nog veel meer leuke voetbalonderdelen. 

De Coop Voetbal & Fundag is van 09.00 uur – 15.00 uur op Sportpark De Vegtlust in Berkum. De kosten zijn €30,- en hiervoor heb je de hele dag begeleiding van een enthousiaste trainer, zes uur lang voetbalplezier, een uitgebreide lunch en een shirt. De Coop Voetbal & Fundag wordt mede mogelijk gemaakt door Coop Zwolle Oldengarm.

Wil jij samen met een vriendje of een teamgenoot mee doen? Laat ons dit weten op het inschrijfformulier en wij plaatsen jullie in dezelfde groep. Wil je broertje, zusje, neefje of nichtje ook mee? Dan hebben wij een mooie familie aanbieding voor je! 

Kosten
€30,- per deelnemer.
€55,- voor twee deelnemers uit dezelfde familie.
€75,- voor drie deelnemers uit dezelfde familie.

De Coop Voetbal&Fun Voetbaldag wordt deze zomervakantie georganiseerd op sportpark de Vegtlust (vv Berkum) aan de Boerendanserdijk 53 in Zwolle en dit doen wij op de volgende twee data:

Maandag 27 juli 2020
Vrijdag 7 augustus 2020

Toon inschrijfformulier