ProjectSports | Ons verhaal
12
page-template-default,page,page-id-12,woocommerce-no-js,yith-wapo-frontend,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Ons verhaal

Jong en ambitieus

ProjectSports is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van sportprojecten. Daarin gaan wij verder dan alleen ondersteuning. De complete organisatie nemen wij in handen, waardoor uw bedrijf of organisatie totaal ontzien wordt.

De keuze voor ProjectSports is een keuze voor een betrouwbare partner die met u meedenkt en ervoor zorgt dat uw (sport)project een succes wordt voor u en uw deelnemers.

Momenteel bestaat ons bedrijf uit twee enthousiaste medewerkers. Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vaste oproepkrachten die per project ingezet kunnen worden. Ook bieden wij regelmatig stagiairs de mogelijkheid ervaring op te doen binnen de branche.


Missie en visie

ProjectSports heeft als doel op een vooruitstrevende, duurzame, maatschappelijk betrokken en waar mogelijk winstgevende manier haar organisatie uit te oefenen. Dit doen wij op het terrein van sport en evenementen in de breedste zin van het woord. Wij streven naar een hoge kwaliteit en gewaarborgde veiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden. ProjectSports speelt een actieve rol in het stimuleren van beweging onder onze doelgroepen, zowel door middel van sport als projecten.

ProjectSports richt zich met name op het terrein van welzijn, kinderopvang, sportverenigingen en onderwijs. Binnen deze sectoren spelen wij in op de ontwikkelingen en behoeften op het gebied van sportstimulering, sociale ontwikkeling van de doelgroep en het integreren van sport in diverse sectoren. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die zich specialist kan noemen in de werkzaamheden binnen haar vakgebied. ProjectSports is dé aangewezen partner voor sport en projecten in Nederland.


Proactief, enthousiast, eerlijk en betrokken

Volgens onze opdrachtgevers onderscheiden wij ons door een proactieve en enthousiaste aanpak. Dit blijkt uit onze open en eerlijke manier van communiceren en door de feeling die wij hebben voor de wens van de opdrachtgever en de behoeften van de doelgroep. Wij voegen hieraan toe dat kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan. ProjectSports staat op de kaart als een enthousiaste, no-nonsense organisatie die zich voor meer dan 100% voor de opdrachtgevers en doelgroep inzet.


ProjectSports kernwaarden

– Integriteit, transparantie en communicatie
– Veiligheid
– Kwaliteit
– Duurzaamheid

 

Mark Knol
Robin Koggel