ProjectSports | VOETBALDAGEN
1722
page-template-default,page,page-id-1722,woocommerce-no-js,yith-wapo-frontend,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

VOETBALDAGEN

Upcoming events

ProjectSports & Skills Zwolle presenteren:

INDOOR VOETBALDAGEN 2020

DONDERDAG 02 & VRIJDAG 03 JANUARI 2020
09:00 – 15:00

Na de succesvolle vorige vier edities organiseren ProjectsSports en Skills Zwolle de vijfde editie van de Indoor Voetbaldagen. In de tweede week van de kerstvakantie staat het Landstede-sportcentrum in Zwolle wederom in het teken van twee dagen vol voetbal plezier.

Op Donderdag 2 en vrijdag 3 januari zal de vijfde editie van de Indoor Voetbaldagen plaatsvinden. Het is voor alle voetballers die uitkomen in de O6 t/m O13 wederom een mooie kans om in de kerstvakantie te voetballen in de zaal. Voetballen in de zaal vraagt veel van je techniek en bovendien zijn er geen weersinvloeden. Tijdens de tweedaagse zullen verschillende techniektrainingen gegeven worden, leuke spelvormen en uitdagende voetbalonderdelen gedaan worden. Net als in de voorgaande edities zal er een clinic gegeven worden door echte zaalvoetballers en wordt de Champions League gespeeld.

Beide dagen starten om 09.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Naast twee dagen voetbal in de zaal, krijg je professionele begeleiding, een heerlijke lunch en een bal. Dit alles voor maar €72,50.
Ben jij er ook bij? Klik dan hieronder om je in te schrijven!


ZOMER VOETBALDAGEN 2019

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Voetbal jij in de F-league of JO-6 t/m JO-13. Dan is het vanaf vandaag weer mogelijk je in te schrijven voor de zomer voetbaldagen van 2019.
Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de zomer voetbaldagen 2019. Schrijf je nu in voor de zomer voetbaldagen 2019 in Dalfsen of Zwolle.

Programma

Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue, en een wedstrijdbal.

Inschrijven

Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert, dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. We vragen hiervoor begrip en adviseren om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt na de elektronische betaling. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Locaties & kosten

Het deelnamebedrag voor de editie 2019 (3-daagse) bedraagt € 99,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast is het mogelijk om je tenue te bedrukken met naam en rugnummer.

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK