Voetbaldagen

In samenwerking met Voetbalschool Skills Zwolle organiseert ProjectSports het komende jaar wederom verschillende voetbaldagen. Bij de voetbaldagen staat plezier en voetballen in een veilige omgeving bovenaan! Onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers wordt er dagen lang gevoetbald. Het aankomende half jaar organiseren wij de volgende voetbaldagen:

Voetbaldagen meivakantie 2020

Zoek jij een sportieve activiteit voor de meivakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. Op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei organiseren wij de Voetbaldagen meivakantie 2020 bij FC Dalfsen. Klik hier voor meer informatie.

Zomer Voetbaldagen 2020 bij vv Berkum

Al jaren worden de Zomer Voetbaldagen georganiseerd bij vv Berkum. De Zomer Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie! De Zomer Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 6 juli, dinsdag 7 juli en woensdag 8 juli 2020 op Sportpark de Vechtlust in Zwolle. Klik hier voor meer informatie.

Zomer Voetbaldagen 2020 bij FC Dalfsen

Al jaren een begrip in Dalfsen, Zomer Voetbaldagen op Sportpark Gerner. De Zomer Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie! De Zomer Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020 op Sportpark Gerner in Dalfsen. Klik hier voor meer informatie.